martes, 17 de enero de 2017

Receta: Pimientos rellenos de arroz y carne

5 comentarios:

Sonia Justo dijo...

Un infográfico claro y muy ordenado. Los datos que aportas se entienden perfectamente y la línea nos ayuda a seguir los pasos. Quizás como mejora pondría números en cada apartado para hacerlo todavía más visual. por lo demás está muy bien las imágenes que has escogido ayudan a al visualización y el tipo de fondo es el acertado. Buen trabajo

Iria Fernández Cernadas dijo...

Creo que explicas de forma moi clara cada paso da elaboración, ademáis acompañas cada paso cunha fotografía que aporta moita información. Ampliaría un pouco as fotografías do principio porque non se distinguen con moita claridade. Ademáis o camiño que elaboraches pode levar á perdida na lectura. De todos modos creo que está moi ben explicado.

Raquel Comesaña dijo...

Un infografía muy clara. La información es concisa y es comprensible. Además incluyes fotos e iconos, lo que ayuda a su comprensión.
Buen trabajo

Laura Filloy dijo...

Boa infografía. Como comentan as compañeiras, queda exposto de maneira moi clara como se ten que elaborar a receita.
O que cambiaría sería o fondo. Se ben é certo que na parte da elaboración non dificulta a lectura porque os pasos insertáchelos nun recadro branco, non acontece o mesmo na parte dos ingredentes. Ao ser laranxa e con raias mésturase un pouco coas letras.
Bo traballo.

Anónimo dijo...

Boa pinta o prato e explicado con claridade.
O único cambiaria o fondo, demasiado potente e obriga a usar recadros, que tamén suprimiría, para que a lectura sexa doada. Os puntos e liñas, como unha estrutrua cronolóxica, está ben, reducindo un chisco eses bolos vermellos. Pero funciona.